Digital marketingmedarbejder
på fuld tid søges

*STILLINGEN ER BESAT*

Skab succes for en bred vifte virksomheder som marketingmedarbejder hos Bukephalos Media. Du kommer til at arbejde med alle vores samarbejdspartnere for at skabe så meget succes for dem som muligt. Og du kommer til at arbejde med de mest effektive markedsføringstilgange.

Vi leder efter vores tredje teammedlem, som skal arbejde med eksekverende marketingarbejde. Det betyder, at du kommer til at navigere i et væld af forskellige brancher, forskellige marketingstrategier og forskellige digitale værktøjer. Hver dag vil du arbejde på, at vores kunder kommer et skridt tættere på deres mål. Hver dag vil du kunne se, at gårsdagens arbejde har gjort en forskel. Og hver dag vil dine egne digitale markedsføringskompetencer forbedres.

 

Du skal have:

 • Fejlfri og appellerende skriftlighed (dansk/engelsk)
 • God struktur
 • Stor ansvarsbevidsthed
 • IT-flair
 • Erfaring med søgemaskineoptimering
 • Erfaring med annonceringsplatforme
 • Erfaring med e-mailplatforme
 • Erfaring med digitale analyseværktøjer

 

 

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Opsætning af kampagner samt indhold på forskellige annonceplatforme
 • Opsætning af e-mailsystemer samt indhold i forskellige e-mailplatforme
 • Holdbar søgemaskineoptimering

 

 

Om jobbet:

Du vil blive en del af et mindre partnerledet markedsføringsbureau, hvor vi kæmper for, at vores samarbejdspartnere kan sejre. Det betyder, at du kommer til at arbejde nærgående og kvalitetsbevidst med dine opgaver. Og du vil få mulighed for at få indflydelse på marketingstrategien for den enkelte samarbejdspartner samt analysere resultater og potentialer.

Vi arbejder med ambitiøse virksomheder, og vi laver ambitiøs markedsføring for dem. Vores samarbejdspartnere er ikke afgrænset til specifikke brancher, hvilket betyder, at du vil komme til at vide, hvad der rør sig i mange forskellige nicher.

Du kommer til at arbejde med mange grene inden for betalt annoncering, organisk markedsføring og e-mail-markedsføring. Vores store kæphest er at lave synergibaseret marketing automation: Vi får forskellige kanaler og systemer til at udnytte hinandens styrker og afdække svaghederne. Og det omfavnende markedsføringssystem bliver så automatiseret som muligt, så det kan arbejde for vores samarbejdspartner dag og nat.

Vi bor på Helgavej 26 i Odense M i erhvervsmiljøet hos Visti Unlimited med inspirerende omgivelser og fremragende kaffe (og kakao). 

Hvis du vil vide mere, kan du læse om os og vores samarbejdsform på bukephalos.dk eller ringe til Alexander Overgaard på telefon 71 99 86 88.

Vi ønsker fuldtidsstillingen besat hurtigst muligt og indkalder løbende til samtale. Opslaget vil blive opdateret, når stillingen besættes.

Send din ansøgning og dit CV til job@bukephalos.dk

HYP Marketing ApS
Helgavej 26
5230 Odense M