Kontakt

Kontakt os i dag

Og lad os snakke om din virksomhed! Fortæl os, hvad din virksomhed laver, hvilke forretningsmæssige mål I har, og hvilke udfordringer I står over for. Fortæl os, hvor I er kommet fra, hvor I står nu, og hvor I gerne vil hen. Vi lover til gengæld, at vi oprigtigt vil melde ud fra start, om vi kan være et værdifuldt match for din virksomhed.

Ring inden for vores telefontid alle hverdage fra 10.00 – 17.00. Vi gør os umage for at skabe en behagelig samtale (og har bl.a. taget certifikat i telefonisk kundeservice). Og det er selvfølgelig helt uforpligtende. Passer tidspunktet dig ikke, så send en mail eller brug kontaktformularen nederst på siden – og skriv gerne et tidspunkt, hvor en telefonsamtale passer dig. Rul ned på siden og læs mere om processen fra den indledende kontakt til samarbejde.

Vi glæder os til at høre fra dig!

HYP Marketing ApS

HYP Marketing ApS

Helgavej 26
5230 Odense M

CVR: 38829343

Processen

1. Indledende kontakt

 

Det hele starter med, at du kontakter os! Brug den kontaktform, der passer dig bedst. 

Det vigtigste i den indledende kontakt er, at vi lærer lidt om dig og din virksomhed – bare nok til, at vi allerede efter den indledende kontakt kan starte den kreative proces (og snage i dine konkurrenters digitale indsats).

Målet for den indledende kontaktfase er, at vi får planlagt et møde. Ideelt holder vi mødet hos dig, så vi kan få lidt bonus indblik i din virksomhed – og så det er nemmest for dig!

2. Møde

 

På vores første møde skal vi have en dybere indsigt i din virksomhed. Vi skal omkring hele din virksomheds organisering. Vi skal vide, hvordan I er lykkedes med at nå hen, hvor I er nu. Og vi skal ikke mindst vide, hvor I gerne vil nå hen – både på kortere og længere sigt.

Mødet bliver ikke en lang salgstale fra os! Vores mål er snarere, at vi skal lære din virksomhed, dine ønsker, behov og forventninger at kende så godt som muligt. Du får slet ikke lov til at købe noget af os på dette møde.

Du behøver ikke forberede noget til mødet. Vi tager alle de spørgsmål og (digitale) indsigter med, som vi skal bruge for at finde ud af, om vi kan skabe værdi for jer – men din dagsorden og dine spørgsmål er selvfølgelig velkomne!

3. Strategi

 

Efter mødet laver vi en solid plan for, hvordan vi når dine mål. Planen tager afsæt i de ting, som vi har lært om din virksomhed – både gennem dig og online værktøjer. Den tager afsæt i, hvad dine konkurrenter gør. Og ikke mindst er planen fokuseret på at skabe mest mulig værdi for dig på kortest mulig tid.

Vi arbejder altid i rullende 6 måneders planer, og derfor bliver den første plan til dig baseret på 6 måneders samarbejde. Det betyder ikke, at du bliver bundet til 6 måneder (eller andet i den dur). Vores erfaring er blot, at en plan, der ser tilpas langt frem, skaber mest værdi og forventningsafstemning.

På dette stadie har du stadig ikke haft nogle udgifter til os, og online markedsføringsstrategien, som vi udformer til din virksomhed, er din – uanset om vi skal arbejde sammen eller ej.

Når vi har skabt en værdifuld plan til dig, vil vi gerne præsentere den for dig. Du vælger formatet: Fysisk møde, telefon, Skype eller mail. Vi foretrækker at vende planen med dig gennem et fysisk møde – enten hos os eller dig.

Planen er aldrig mejslet i granit, men den udstikker retningen for vores kurs. Det betyder, at hvis vi eller du finder en anden (og bedre) mulighed end den, der var planlagt, så forfølger vi blot den mulighed i stedet. Det er én af fordelene ved en samarbejdsaftale: Fleksibilitet!

4. Eksekvering

 

Når vi sammen har gennemgået strategien og lavet eventuelle tilpasninger, så den er fuldstændig tilpasset til dit behov og dine ønsker, så vælger du, hvad der skal ske!

Det betyder, at du nu skal vælge, om vi skal eksekvere planen, eller om du selv vil udføre den. Du får god tid til at beslutte dig. Og vi presser dig ikke ud i en forhastet beslutning.

Hvis du beslutter dig for, at vi skal være samarbejdspartnere, så er vi til gengæld klar til at rykke hurtigt frem fra dag 1: Vi kender din virksomhed. Vi ved, hvor vi skal hen. Og vi har en plan for at nå derhen.

Sammen sejrer vi på den digitale slagmark!

Lad os sammen skabe et højt udbytte på din markedsføring

Send en kort besked med det samme, så har du trådt første skridt ud af succesens sti.

    Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.