Historie

High Yield Performance Marketing

HYP Marketing står for High Yield Performance Marketing. Eller på dansk: Højudbytte præstationsmarkedsføring. Og det er netop, hvad vi laver. Vi laver online markedsføring, der er præstationsbaseret, som giver det højeste udbytte for dig.

Vores historie

Vi har skabt bæredygtige markedsføringssystemer siden d. 1. august 2017. I perioden fra 2017 til starten af 2021 agerede vi under navnet Bukephalos Media. Nu hedder vi HYP Marketing.

Bukephalos Media kom sig af, at Bukephalos navnet på Alexander den Stores krigshest. Og Alexander var kongen af Makedonien, der på rekordtid formåede at erobre op mod halvdelen af den daværende kendte verden – altid båret frem af Bukephalos. Relationen mellem Alexander og Bukephalos var ukuelig, loyal, troværdig, pålidelig, viljestærk og tillidsfuld. En relation, der ledte til Alexanders prominente plads i verdenshistorien.

I relationen mellem de to så vi en udbytterig samarbejdsform: Den ene part, der havde det ambitiøse mål; den anden part, der kunne bane vejen til målet. Derfor hed vi Bukephalos Media. Vi ville være for vores samarbejdspartnere, hvad Bukephalos var for Alexander: Du med det ambitiøse mål; vi med de digitale kompetencer, der bringer dig til målet. Bukephalos, den hårdtarbejdende og pålidelige samarbejdspartner.

Vi ville være din langvarige relation, for vi vidste, at det krævede mange vundne kampe før, vi i samarbejde kunne få din endelige sejr.

Dette værdisæt og denne tilgang har vi fortsat i HYP Marketing.

Grunden til, at vi skiftede navn, er enkel. Bukephalos var for svært.

Vores mest stillede spørgsmål i knap 4 år gik alle på vores navnevalg: ”Hvordan udtales det?” ”Hvordan staves det?” ”Hvad betyder det?” (Hvis du er nysgerrig på udtalen så klik på billedet herunder.)

Vores nye navn faldt på HYP Marketing, fordi det er enkelt, eksakt og energisk. Udtalen og stavemåden er simplere. Navnet ift. vores service mere præcist, fordi vi gennem vores historiske samarbejdspartnere er i stand til at måle et højt udbytte af vores markedsføring. Og det er energisk qua den bevægelse, som er iboende i udråbsordet: ”hyp”. På den måde peger det også tilbage på vores gamle navn:

Teamet

Makkerparret mellem Alexander og Bukephalos var ikke nødvendigvis det mest naturlige partnerskab. Det samme gør sig gældende hos os i HYP Marketing, hvor vi kommer fra vidt forskellige baggrunde. Kombinationen af disse baggrunde og komptencer er din store fordel! Det betyder, at vi kan skabe en unik service, hvor vi kan planlægge og eksekvere alt markedsføringsarbejdet – fra systemopsætning til tekstforfatning til grafisk arbejde. En service, hvor vores samarbejdspartnere altid er vores vigtigste anliggende.

Læs mere om Bukephalos Medias opstart tilbage i 2017 i Fyens Stiftstidendes artikel (kræver medlemskab). (Du kan se artiklen uden medlemskab her.)

Alexander Overgaard

Cand.mag.

Partner, taktisk ansvarlig

Jacob Juul

PgDip

Partner, teknisk ansvarlig

Simon Eidseth

Stud.psych

Samarbejdsansvarlig

Ambitiøs

“Without ambition one starts nothing. Without work one finishes nothing. The prize will not be sent to you. You have to win it.”

– Emerson

Procesorienteret

“The secret of getting ahead is getting started.”

– Mark Twain

Samarbejde

“Remember upon the conduct of each depends the fate of all.”

– Alexander den Store

Stærke medlemmer af